Bestel sperma

Zirocco Blue

Een vaderlijn om van te watertanden; Mr. Blue was één van de best presterende springpaarden op het allerhoogste niveau (Grand Prix en Wereldbeker), maar ook in de fokkerij bewijst Mr. Blue dat hij tot de wereldtop behoort.

Grootvader is de preferente Voltaire die zelf internationaal sprong en aan de basis staat van vele sportpaarden. Daarna vinden we de vijf beste Franse verervers waar de Franse fokkerij groot mee is geworden, zij zorgden voor toppers als Diamant de Semilly, Quidam de Revel, Alme, etc.

Zijn moeder Licorne des Forets sprong zelf op internationaal 1.50m niveau, Grootmoeder Gekas des Forets sprong op 1.40m niveau en was de meest winnende 6-jarige van Frankrijk. Overgrootmoeder Rapsodie II sprong ook op 1.40 m niveau.

Zij is de volle zus van de goedgekeurde en internationale springende hengst Stew Boy. Uit deze stam komen meerdere goedgekeurde hengsten, Nationale en Internationale springpaarden. Ook de Franse Kampioen van 2007 ‘Lavande des Forets’ komt uit dezelfde lijn.

Met Jur Vrieling heeft Zirocco Blue een indrukwekkende lijst met prestaties neergezet. Met het Nederlands team won Zirocco Blue Goud tijdens het Europees Kampioenschap en individueel eindigde hij als vijfde. In de wereldbekerfinale in Las Vegas eindigde hij als 10e. Meerdere Grote Prijzen werden gewonnen waaronder de wereldbekerwedstrijd in Oslo en de GP’s van Kopenhagen, Melsomvik (2x) en Geesteren. Met Nederlandse springteam zegevierde hij in de Nations Cup van Rotterdam, Kopenhagen en Gijon. Zirocco Blue eindigde als 2e in het Nederland Kampioenschap Springen.

Niet alleen in de sport maar ook in de fokkerij presteert Zirocco Blue buitengewoon. 2018 was het jaar van de kampioenen voor Zirocco Blue. Willem Greve won met Gogo Karla V de kampioenstitel bij de zevenjarigen in de Blom Cup in Ermelo, maar op de Wereldruiterspelen in Tryon was er nog veel meer spektakel voor Zirocco Blue. Zijn zoon Eddie Blue won onder Devin Ryan de gouden teammedaille met het Amerikaanse team. Eddie Blue eindigde eerder al als tweede in de Wereldbekerfinale en reeg de ene na de andere topprestatie aaneen. Een tweede plek in de Grand Prix van Ocala, tweede in GP Toronto, tweede in Wereldbeker Toronto, tweede in Nations Cup van Aken, tweede in Nations Cup van Sopot, derde in Grand Prix van Devon, enzovoort. Niet voor niets werd Eddie Blue uitverkozen tot als beste springpaard van de Verenigde Staten.

Zirocco Blue heeft meerdere goedgekeurde zonen, zoals Heineken VK VDL, Florian, Durango VDL, Golden Dream en nog vele anderen.

Zirocco Blue: Europees Kampioen en Sportvererver

Mr. Blue Couperus Naturel
Warina
Acarla Oldenburg
Picarla
Licorne des Forets Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Gekas des Forets Le Tot de Semilly
Rapsodie II
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , Holstein Holstein , Hannover Hannover , UNIRE UNIRE , Selle Français Selle Français , Oldenburg Oldenburg , Rheinland Rheinland

Dekgeld € 300 + € 2200 bij dracht op 1/10/24

Sperma vers

Foto's