Bestel sperma

Zirocco Blue

Een vaderlijn om van te watertanden; Mr. Blue was één van de best presterende springpaarden op het allerhoogste niveau (Grand Prix en Wereldbeker), maar ook in de fokkerij bewijst Mr. Blue dat hij tot de wereldtop behoort. Grootvader is de preferente Voltaire die zelf internationaal sprong en aan de basis staat van vele sportpaarden. Daarna vinden we de vijf beste Franse verervers waar de Franse fokkerij groot mee is geworden, zij zorgden voor toppers als Diamant de Semilly, Quidam de Revel, Alme, etc.
Zijn moeder Licorne des Forets springt zelf op internationaal 1.50m niveau, Grootmoeder Gekas des Forets springt op 1.40 m niveau en was de meest winnende 6jr. van Frankrijk, overgrootmoeder Rapsodie II sprong ook op 1.40 m niveau. Zij is de volle zus van de goedgekeurde en internationale springende hengst Stew Boy. Uit deze stam komen meerdere goedgekeurde hengsten, Nationale en Internationale springpaarden. Ook de Franse Kampioen van 2007 ‘Lavande des Forets’ komt uit dezelfde lijn.
Zirocco Blue is een modern gebouwde hengst en een extra goed springpaard. Hij beschikt over vermogen, afdruk, techniek en is voorzichtig. Met Jur Vrieling is hij één van de meest opvallende hengsten in de hengstencompetitie en werd 3e in Assen, 3e in Roosendaal en 4e in Deurne.
Zijn eerste nakomelingen vallen op, uit zijn eerste jaargang waren maar liefst drie van zijn nakomelingen geselecteerd voor de finale van het Nationaal veulenkampioenschap. Desperado VDL eindigde als 4e, Dolona als 6e en Dior VDL als 7e. Ook uit zijn tweede jaargang waren zijn veulens hooggeplaatst op de veulenkeuringen. Erelena VDL werd gekozen tot het beste springgerichte merrieveulen op de jonge veulenkeuring in Tolbert en werd 3e in de finale van het Nationaal Veulenkampioenschap. Dochter Elfje werd reserve-kampioen op de CK Flevoland en Eldorena O.A. eindigde als 5e op de CK Friesland.
Zirocco Blue is één van de zeer weinig goedgekeurde zonen en de enige KWPN goedgekeurde zoon van Mr. Blue.
Zirocco Blue is een unicum, zo’n jonge niet Holsteins gefokte hengst die voor het Holsteiner Verband is goedgekeurd.
Verwachtingswaarde: 145.
Zirocco Blue: Nieuw en extra afstamming, met de kwaliteit van een echt springpaard

Mr. Blue Couperus Naturel
Warina
Acarla Oldenburg
Picarla
Licorne des Forets Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Gekas des Forets Le Tot de Semilly
Rapsodie II
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , Holstein Holstein , Hannover Hannover , UNIRE UNIRE , Selle Français Selle Français , Oldenburg Oldenburg , Rheinland Rheinland

Dekgeld € 300 + € 1700 bij dracht op 1/10/21

Sperma vers

Foto's