Bestel sperma

Zapatero

Vader Chin Chin nam deel aan de Olympische Spelen in Seoul en Barcelona, de WEG te Stockholm en Wereldbekerfinales. Ircolando is vader van internationale springpaarden als Ness Go, Carnivale en Orlando. Ook zijn grootvader Irco Polo (v. Marco Polo) is een springpaardenvererver. Ook de hengsten Notaris en Joost brachten vele op het hoogste niveau presterende springpaarden als Kanselier, Eldorado, Carrera en VIP, maar ook vooral in de moederlijn zien we dezen heel veel terug in vele toppers. Deze vaderlijn bestaat uit alleen maar bewezen hengsten in sport en fokkerij, en zorgt ervoor dat ze via Zapatero bewaard en verder gegeven kunnen worden in de fokkerij.
De moeder van Zapatero is de ‘Elite, Sport’ merrie Manieta, die onder de naam Brugman’s Princes Internationaal sprong en Nationaal Kampioen van de 4-jarige springpaarden werd.
Grootmoeder Anita is ‘Prestatie’ merrie geworden door o.a. de prestaties van Zapatero’s moeder, het internationale springpaard Orlando en nog enkele Z/ZZ springpaarden.
Zapatero werd reserve-kampioen van de hengstenkeuring 2007 en deed een goede 70-dagen test. Momenteel springt hij met veel kwaliteit in de hengstencompetitie. Met Dennis van Tilburg is hij alle rondes foutloos en werd hij 5e in Assen, 3e in Hengelo en 5e in Roosendaal. Als 4-jarige werd hij reserve-kampioen van de hengstencompetitie klasse L, won hij een wedstrijd voor 4-jarigen in Dwingeloo en werd 6e in de finale voor 4-jarige springpaarden in Geesteren.
Zapatero kreeg een lovend veulenrapport, zijn veulens zijn mooi van type en galopperen extra. In de top 10 van de springgerichte veulens op de CK Friesland waren drie van zijn nakomelingen te vinden: Eopera VDL werd 3e, Edelweis 5e en Elleminka werd 9e. Alle drie veulens werden uitgenodigd voor de Nationale Veulenkeuring waar Eopera VDL in de finale als 5e eindigde en Elleminka als 10e.
Verwachtingswaarde: 154.
Zapatero: vrij bloed, exterieur en sport.

 

Chin Chin Constant Cor de la Bruyere
Ella
Larese Farnese
Cesta
Marieta Ircolando Casimir
Zolanda
Anita Notaris
Rosita
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , UNIRE UNIRE , Oldenburg Oldenburg , Hannover Hannover

Dekgeld € 300 + € 800 bij dracht op 1/10/22

Sperma vers

Foto's