Bestel sperma

Untouchable 27

Het beste Franse, Holsteinse en Nederlandse bloed in 1 hengst: UNTOUCHABLE 27.

Untouchable heeft via Hors la Loi II het bloed van de Franse prestatievererver Papillon Rouge (v. Jalisco B). Hors la Loi II sprong zelf op internationaal niveau onder Rodrigo Pessoa en stamt af van de Bourree-stam (SF 32/33). Aan moeders zijde vinden we in eerste instantie dé prestatievererver Heartbreaker terug. De grootmoeder (Chablis) is een dochter van de tweevoudig Olympiade deelnemer Carthago die zich na zijn sportcarrière heeft ontpopt als een topvererver. Untouchable komt uit de super Holsteinse Stam 18A2.

Uit deze stam komen onder andere ook de Olympiade hengst Clinton, Chambertin, Classiker, Cardero,Caruso, Cobra, Lavendel, Livingstone, Napels, Versace, Champs Elysées, Cristallo, en Cadett voort. 

Untouchable is een “crack”. Zijn springkwaliteit is buitengewoon en hij heeft bloed, lengte en veel respect. 

In 2008 was Untouchable finalist op het WK voor 7-jarigen in Lanaken. Sinds 2010 werd hij, onder het zadel van Alvaro Alfonso de Miranda de Neto, onder andere 3de in de GP van CSI 5*-GCT in Valencia, 6de op CSI 3* in Nantes. Verder ook 8ste op CSI 5*-W in Vigo en 10de in GP van CSI 3* in Arezzo.

Tussen 2010 en 2013
won hij onder het zadel van Daniel Deusser de 6-baren van CSI4* in Wenen en CSI3* in Vichy. Daarnaast behaalde hij talrijke klasseringen in o.a. de GP en de wereldbeker van CSI 5* in Helsinki, de GP van CSI 5* in Rio de Janeiro, de GP van CSI 5* in Parijs, de CSI 5* van La Coruna, …. 

 

Ondanks het beperkte aantal nakomelingen door de sportcarrière heeft Untouchable reeds meerdere gekeurde zonen: Don’t Touch It M (AES en Holstein) - finalist op het WK voor 5-jarigen, Untouched (Westfalen) - na de keuring (2009) op de veiling verkocht voor 300.000€, Uriko (Holstein), Unikato (Holstein), Unreal SEJH (DWB). Verschillende van de eerste nakomelingen breken ondertussen door in de internationale sport. Zo zijn er o.m. Untouched die eerder dit jaar, met Nick Skelton, 2de werd in de GP van CSI 4* in Wellington en die nu onder het zadel van Ben Maher zal uitgebracht worden, Big Brother - CSI 5*, Corana’s M&M - CSI 4*, Berdina - CSI 3*, Carona - CSI 2*, …. 
HORS LA LOI II PAPILLON ROUGE JALISCO B
VERBOISE
Ariane de Plessis II JOYAU D'OR A
BOURREE
PROMESSE HEARTBREAKER NIMMERDOR
BACAROLE
CHABLIS CARTHAGO
CERRIE
Sportresultaten
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , DWB DWB , Selle Français Selle Français , Holstein Holstein , SBS SBS , BWP BWP

Dekgeld 200 € (inseminatie bij KEROS) of 350 € + 1300 € bij dracht op 1/10/19 met levend veulengarantie - elke dag beschikbaar - 's morgens voor 8u30 bestellen (WFFS vrij)

Sperma vers diepvries

Video's