Bestel sperma

Spartacus

In de afstamming van Spartacus zien we een opeenstapeling van het beste Hannoveraanse springbloed. Vader Stakkato is bezig aan een succesvolle internationale carriere onder Eva Bitter en blinkt uit als leverancier van internationale springpaarden. Moedersvader Grannus behoort tot de grote stempelhengsten uit de Europese fokkerij. Door een combinatie van Stakkato met Grannus is het springbloed van de hengsten Gotthard en Goldfisch II respectievelijk drie en vijf maal vastgelegd via zoon en dochter. Springaanleg ligt eveneens sterk verankert in de moederlijn van Spartacus. Moeder Galina leverde in combinatie met Acorado I ook het internationale springpaarden Elton John waarmee Hergen Forkert succesvol is. Vervolgens gaat de lijn via de hengsten Colorado x en Granit terug op de merrie Wartburg, zelf succesvol in de internationale springsport met Hermann Schridde onder de naam Welfengl?ck. Uit de nafok van Wartburg komt ook de bekende sporthengst Lasangos (Latus I) van Prinses Haya.

In 2008 was de hengst Spartacus zeer succesvol met Hanno Ellermann op M-niveau. Op het wereldkampioenschap voor jonge paarden in het Belgische Lanaken 2008 behaalden zij een prestigieuze tiende plaats. Maar ook in de KWPN-hengstencompetitie sprong Spartacus fenomenaal met een overwinning in Roosendaal onder Hanno Ellermann. 

Onder Marco Kutscher won hij in 2012 de Grote Prijs van Oslo en werd hij tweede in de Grote Prijzen van Leipzig en Genève. Henk van de Pol heeft inmiddels ook al vele goede resultaten behaald met Spartacus, waaronder tweemaal de vierde plaats in de driesterren Grote Prijzen van Vejer de la Frontera en de tiende plaats op het NK in Mierlo.

Stakkato Spartan Servus
Gottilde
Pia Pygmalion
Goldfeder
Galina Grannus Graphit
Odessa
Cosenza Colorado x
Golda I
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Zangersheide Zangersheide , KWPN KWPN , Oldenburg Oldenburg , Rheinland Rheinland , Hannover Hannover , Selle Français Selle Français , Holstein Holstein

Dekgeld 200 € + 1050 € bij dracht op 1/10/21

Sperma diepvries

Foto's