Bestel sperma

Quality Time

De Holsteiner hengst Quantum (v. Quidam de Revel) leverde uit zijn eerste jaargang 32 nakomelingen waarvan er vier presteren in de internationale springsport met Quin Chin (Manuel Fernandez Saro), Quintero la Silla (Rolf-G?ran Bengtsson), Karatina (Penelope Leprevost) en Qena (Janne-Frederike Meyer). Door een combinatie van Quantum en de merrie H-Cortonne is het waardevolle springbloed van de merrie Dorette drie maal vastgelegd via zoon en dochter in de afstamming van Quality Time. Overgrootmoeder Jessika II (Moltke I) is bekend als moeder van de hengst Goodwill (Landgraf I) die we kennen als vader van het Olympische springpaard MacKinley (Rolf-G?ran Bengtsson). Uit deze hoogaangeschreven Holsteinse familie 1463 komen ook de uitstekende fokhengsten Kommandeur (Marlon xx) en Larno (Landgraf I) alsook de Olympische springpaarden Lanciano (Philippe Guerdat) en Lucilla II (Prinses Haya).
Quality Tyme was in 2008 zeer succesvol onder Hanno Ellermann met diverse hoge klasseringen. Hij was ook reserve kampioen op de Gelderse Kampioenschappen 2008. Zij waren tevens finalist in Lanaken bij het wereldkampioenschap voor jonge paarden.

Quality Tyme was de enige hengst met alleen foutloze ronden en hoge klasseringen in de hengsten competitie 2008-2009 op 1.30 cm niveau. In het Poolse Lesno maakte Quality Tyme zijn internationale debuut met drie foutloze omlopen. Quality Tyme springt met veel macht en vermogen.
De chemie tussen Quality Time en Jeroen Dubbeldam heeft zich in razend snel tempo ontwikkeld, zo bleek uit een reeks opvallende prestaties; Nederlands Kampioen, tweede in de GP van Bremen en vele hoge klasseringen in Aken, Parijs, Geneve, Amsterdam etc. Hierdoor heeft hij zich gekwalifeerd voor het nederlands kader. Zijn oudste nakomelingen zijn nu twee jaar en vallen op door hun scherpte, rassigheid en lichtvoetige manier van bewegen, waabijmet name de springmanieren in het oogspringen. 
Quantum Quidam de Revel Jalisco B
Dirka
Perra Cor de la Bryere
Ella
H-Cortonne Cantus Caletto I
Monoline
Thesee Mowgli
Jessika II
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , Rheinland Rheinland , Hannover Hannover , Holstein Holstein , Oldenburg Oldenburg , Selle Français Selle Français

Dekgeld 200 € + 1050 € bij dracht op 1/10/21

Sperma diepvries

Links