Bestel sperma

Qannando B. & V.

De afstamming van Qannando is aan vaders- en aan moederszijde van absolute wereldklasse. Aan vaderskant vinden we 6 Grand Prix hengsten op rij die succesvol waren op Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en Europese Kampioenschappen.

Vader Kannan sprong zelf op Grand Prix niveau en stond enkele jaren op nummer 1 als beste vererver in de WBFSH-Ranking. En is vader van o.a. Olympisch Kampioen Nino De Buissonnets, Molly Malone, Quabri de L'Isle,....
Grootvader Emerald van 't Ruytershof , uit topvererver Diamant De Semilly, won verschillende Grand Prix en was finalist in 2016 op de Olympische Spelen. Ook in de fokkerij lijkt Emerald zich te onderscheiden, o.a. als vader van Igor.
Dan zien we Nabab De Rêve , For Pleasure , Darco en Chin Chin , stuk voor stuk hengsten die zich bewezen hebben in de sport en de fokkerij.

In de moederlijn vinden we 7 topprestatiemoeders op rij . Moeder My Way B.& V. springt nu als 7-jarige op 1m45 niveau en behaalde uitzonderlijk goede resultaten als 6 - 7 jarige. Grootmoeder Incroyable de Muze springt ook op Grand Prix niveau en verder vinden we Excellentia de Muze , finaliste in Gèsves, Narcotique de Muze II en Qerly Chin. Deze 2 laatste merries presteerden ook met succes in Grand Prix en Wereldbekerwedstrijden.

De moederlijn van Qannando B.& V. heeft verder vele Grand Prix paarden gebracht zoals
Killer Queen VDM, winnares WB Mechelen, GP & GCT Doha 2020, Toupie de la Roque, Walnut de Muze, Narcotique de Muze II,... Hierdoor hoort deze lijn van Qerly Chin tot 1 van de beste springstammen ter wereld.

Qannando B.& V. was één van de meest opvallende springhengsten in de PAVO-hengstencompetitie. De hengst sprong fenomenaal met een ongekend vermogen en veel elasticiteit. Hij laat zich gemakkelijk rijden. Hij toonde veel afdruk, bloed en is zeer voorzichtig. Qannando B.& V. werd winnaar van de hengstencompetitie 2020 door 4 x foutloos te zijn op 4 deelnames.
Qannando B.& V. is één van de grootste springtalenten van dit moment en dit gepaard met zijn afstamming lijkt hij uit te kunnen groeien tot een waardevolle fokhengst.

Voor meer informatie surf naar http://www.qannando.be/index.html

Kannan Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Cemeta Nimmerdor
Wozieta
My Way B&V Emerald Diamant de Semilly
Carthina Z
Incroyable de Muze Nabab de Reve
Excellentia de Muze
Gekeurde hengst

Gekeurd voor BWP BWP

Dekgeld 850 € + levend veulengarantie

Sperma vers

Foto's
Video's