Bestel sperma

Nonstop

Al tien jaar lang is Nonstop één van de beste springpaardenleveranciers ter wereld. Dat zijn niet onze woorden, maar dat blijkt uit de WBFSH-wereldranglijst voor springpaarden. Op de meest recente ranking pronkt Nonstop nog altijd tussen de vijftig beste vaderdieren ter wereld. Vader Darco was zes jaar lang de absolute nummer 1 op die lijst en Non Stops moederlijn is één van de beste ter wereld. Uit zijn stam komen Carthago, Canturo, Europees kampioen Coster, Feinschnitt, Faust Z,...

Nonstop werd natuurlijk bekend met paarden als: 
Ulysse, wereldbekerwinnaar met Pius Schwizer 
Vangelis S, die WB-finale sprong met Karl Cook en met Robert Smith deel uitmaakte van het Engelse team
Bonzai vd Warande, tot op heden GP-winnaar onder Juan-Carlos Garcia
Abbervail, na talloze GP-zeges in januari 2016 uit de sport teruggetrokken
Semtex P, bronzen medaillewinnaar op het BK met James Peeters en later het toppaard van Jose Hernandez Ortega
Topic vh Voorhof, wereldbekerwinnaar met Bernardo Alves
Unistop vh Hoksent, Gouden Laarswinnaar met Jeroen Appelen
Pironella, één van de huidige toppaarden van Daniel Deusser
Fariska, die na een zegereeks met Kevin Gielen naar Amerika is verkocht, net als Fidalgo vh Leliehof van Niels Bruynseels
Amai, die natuurlijk de GP van Aken op zijn naam schreef met Michael Whitaker. 

De betreurde paardensportreporter Frans Pietercil heeft een onderzoek gedaan naar de prestaties van Non Stops nakomelingen en daaruit bleek dat van de eerste 400 geboren veulens er 89 op internationaal niveau 1m40 en meer sprongen.

Bij de 6- en 7-jarigen zie je nu al dat de volgende generatie klaarstaat. Op de Sunshine Tour won Stephanie Andries met het toptalent Javenia. In de Cyclus en in Gesves won Benny Naessens de ene prijs na de andere met Just in Time. Al twee jaar op rij plaatsten ze zich voor het WK in Lanaken. Kevin Staut liet zijn oog vallen op Istar vd Meerdijk, die inmiddels ook al is doorverkocht naar Brazilië. Patrik Spits steekt het niet onder stoelen of banken dat Inonstop vh Voorhof zijn GP-paard voor de toekomst wordt. Andere goed presterende nakomelingen van Nonstop zijn tegenwoordig Fiona vh Lemmenshof, die met Louise Pavitt de ene proef wint na de andere, Eblesse vh Scheefkasteel, het GP-paard van Charlotte Spaas-Levallois, Gayatri vh Welthof, die 1.60m loopt onder Vincenzo Chimirri en Unistop van John Whitaker. Jos Lansink heeft met Gladstone ook een Nonstop-zoon op stal. Vier jaar geleden werd Gem Twist, ook een Nonstop voor de duidelijkheid, winnaar van het Frans kampioenschap zesjarige paarden in Fontainebleau. Gayatri vh Welthof won het goud dat zelfde jaar in Italië.

Non Stop zelf won het Kampioenschap van België van 6-jarige paarden in Gesves. Daarna presteerde hij internationaal onder Nelson Pessoa en Tony Hassman. Hij won meerdere grote prijzen, derby’s en krachtproeven. Non Stop wordt nog steeds ingezet in de fokkerij met vers sperma. Zijn leuze is nog steeds dezelfde: “Geluk en winst voor iedereen”. Non Stop is ook goedgekeurd in Holstein. 

Darco Lugano van La Roche Lugano I
Adlerflut
Ocoucha Codex
Latoucha
Glorca vh Schuttershof Carnaval Cor de la Bruyére
Assa
Losandra Lord
Leila
Gekeurde hengst

Gekeurd voor BWP BWP , Selle Français Selle Français , Oldenburg Oldenburg

Dekgeld € 2200

Sperma vers diepvries

Foto's