Bestel sperma

Nabbuco

Verschillende generaties van het beste Franse prestatiebloed in 1 paard

Langs vaders zijde vinden we in eerste instantie Dollar du Murier, momenteel 24ste op de WBFSH Stallion Ranking. Dollar du Murier behaalde zelf goud en zilver op de wereldkampioenschappen van Jerez (2002) en is ondermeer ook vader van de huidig Europees kampioen Myrtille Paulois, Idéal de Loge, Oz de Bréve, en zoveel meer.

Verder terug is er de legendarische Jalisco B en het toonaangevende vaderpaard Uriel dat maar liefst meer dan 100 internationale springpaarden voortbracht.

Als vader aan moeders zijde vinden we Cor de la Bryère, beter bekend als “The Reserve Stallion of the Century”. Hij is de vader van minstens 85 gekeurde zonen en meer dan 86 Staatspremie merries. Bovendien komt hij voor in meer dan 70% van de Holstein pedigrees.

Als grootvader aan moeders zijde is er de legendarische Galoubet A, 3de op de WBFSH Stallion Ranking (2000 & 2001), en vader van de huidige nummer 1 (Baloubet de Rouet) én de huidige nummer 3 (Quick Star) van de WBFSH Stallion Ranking. Verder ook nog vader van onze Skippy II en grootvader van Liscalgot de wereldkampioene van Jerez (2002).

De overgrootmoeder van Nabbuco, Quilane D’Or (ISO 164), was een zeer succesvol internationaal springpaard. Zij was ondermeer finaliste bij de 4, 5 & 6-jarigen en groeide later door tot 1m60 niveau onder Hervé Godignon. Zij won onder andere de GP van Rome, Rotterdam, ….

Ook de grootmoeder van Nabbuco, Estrella del Dia, was zelf een Grand Prix paard en heeft naast de moeder van Nabbuco nog 3 gekeurde hengsten ter wereld gebracht waaronder ook Nervoso (GP – 1m60).

De moederstam SF 193 bevat naast Quilane d’Or en Estrella del Dia meerdere gekeurde hengsten  en internationale sportpaarden zoals onder andere Jeff d’Or (SF), Modena (nr. 448 WBFSH-ranking), Nervoso (SF - nr. 273 WBFSH-ranking), Valentino Massuère (SF), Ucello Massuère (SF), Romma, Pistoya (nr. 2200 WBFSH-ranking), Alkidiki (AES), ... 

Nabbuco zelf,  finalist bij de 4, 5 en  6-jarigen in Fontainebleau, heeft een ISO van 150 en sprong tot op heden op GP-niveau tot 1m50 waaronder een 6de plaats in de GP van Fontainebleau (1m50), 3de in de GP van Montfort sur Meu (1m50), 9de in de GP van CSI 2* te Saint-Lo (1m45), 5de in de GP van Le Mans, …. 

Onder het beperkte aantal nakomelingen van Nabbuco beginnen de eersten zich in de sport te bewijzen. Zo zijn er onder meer de 5 jarige Ungaro Maison Rouge (ISO 121), finalist Fontainebleau als 4-jarige, de 4 jarige Vendetta de la Borde, ook finalist bij de 4-jarigen in Fontainebleau, Uscita Massuère (ISO 112 als 5-jarige), Top Jump Maison Rouge (ISO 117), … 

Nabbuco is een elegant paard met veel kracht, techniek, flexibiliteit en formaat met bovendien, over vele generaties lang, het beste Franse prestatiebloed in de genen.

Dollar du Murier Jalisco B Almé
Tanagra
Karielle Uriel
Camarade Rapide
Ibéria II Cor de la Bryère Rantzou
Quenotte B
Estrella Del Dia Galoubet A
Quilane d'Or
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Selle Français Selle Français

Dekgeld 300 € + 300 € bij dracht op 1/10/19 met veulengarantie

Sperma vers

Foto's