Bestel sperma

Lupicor

Lupicor stamt af van de keur sport merrie Jourdette S, een goed gelijnde dochter van de Westfaalse springpaardenvererver Pilot. Jourdette S presteerde zelf zeer verdienstelijk in de internationale springsport. De merrie beschikt over een uitstekende techniek en is bovendien zeer voorzichtig. De goedgekeurde hengst Pitcher S, die wordt uitgebracht in de nationale springsport is een volle broer van Jourdette S. Deze moederlijn bracht eveneens het internationale springpaard El Padrino (v. Jasper) en behoort tot de beste stammen van Nederland.

Lupicor die tot de absolute top van de Duitse fokkerij behoort, staat tevens als vader te boek van L’Esprit, de kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2006. Naast de vele kampioenen in binnen en buitenland op keuringen en in jonge paarden rubrieken breken de oudste nakomelingen inmiddels succesvol door in de internationale sport. Enkele voorbeelden zijn Lady Luna (Massimo Grossato), Levito (Lars Nieberg), Lara Joy (Geoff Luckett) en Lucy (Sebastian Karshüning).

 LUPICOR: WHAT ’S IN A NAME!Lux Z Lord Calando Lord
Perra
Apocalypte Z Ahorn Z
Sanntona
Jourdette S Pilot Pilatus
Gratia
Fascordette S Cor de la Bruyere
Zadette
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , Selle Français Selle Français , Westfalen Westfalen , Rheinland Rheinland , Oldenburg Oldenburg

Dekgeld 300 € + 1200 € bij dracht op 1/10/20

Sperma diepvries