Bestel sperma

Jonsaunier van de Dwerse Hagen

JONSAUNIER erfde via zijn vader het bloed van internationale springpaarden met springkwaliteiten, veel instinct, snelle reflexen, een goede springtechniek, goed rug- en beengebruik, schitterende balans en elasticiteit. Via zijn moeder: WITHNEY Dwerse Hagen (CODEX) is een tweede keer CAPITOL I toegevoegd aan de stamboom via diens uitstekende zoon CARTHAGO Z die zich onderscheidde in de internationale sport onder het zadel van Jos LANSINK.

JONSAUNIER heeft gepresteerd tot CSI***160 en is zo het belangrijkste product uit de afstammelingen van zijn moeder. Op eenjarige leeftijd werd JONSAUNIER aangeschaft door Albert PEFFER van Starhorses tijdens de eerste veiling van Stal Ceulemans. Vanaf jonge leeftijd bewees hij zich als één van de besten van zijn jaargang, Top Prijs tijdens de “Star Auction 2014”, kampioen van de 6-jarigen van de Pavo-hengstencompetitie, Belgisch kampioen 6 jaar in Gesves, kampioen van de hengsten van 6 jaar op de CSI**** Mechelen.

Op 7-jarige leeftijd liep hij zijn eerste CSI140 en het Wereldkampioenschap in Lanaken.

Op 8-jarige leeftijd toonde JONSAUNIER al zijn grote klasse en zijn kwaliteiten als springpaard met de 13e plaats in de CSIO*****160 van SOPOT, waardoor hij zich kwalificeerde voor de “Sire of the World 2017”-competitie in Lanaken.

Hij werd geëxporteerd naar de Verenigde Staten in 2018, waar JONSAUNIER zich dankzij zijn evenwichtige moraal, buitengewone fysieke capaciteiten en voorbeeldig gedrag voor een jonge hengst snel wist aan te passen aan zijn nieuwe omgeving.

Onder het zadel van amateuramazone en eigenaar Carole LESSINE toonde hij meteen zeer goede resultaten in proeven op hoog niveau.

JONSAUNIER heeft een ongelooflijke springkwaliteit, techniek, flexibiliteit en gemak op het hout, hij is een belofte voor de toekomst voor het hoogste niveau. De fokkwaliteiten worden bevestigd met de eerste jaargang van 2015 die er aankomt en nu al uitstekende springkwaliteiten toont. JONSAUNIER is vrij van WFFS, EVA. Uitstekende X-Ray beelden.

Vertigo Saint-Benoît Ogano Sitte Darco
Ialta Sitte
Jorace du Houssoit Capital
Eyra du Fleury
Withney van de Dwergse Hagen Codex Carthago
Imke I
Jade du Ri d'Asse Feo
Elize de Lauzelle
Gekeurde hengst

Gekeurd voor AES AES , BWP BWP

Dekgeld 1000 €

Sperma diepvries