Bestel sperma

Johnson

Glock’s Johnson TN N.O.P. heeft zich onder Hans Peter Minderhoud opgewerkt tot de absolute wereldtop van de dressuursport. De Jazz-zoon staat 6e op de Wereldranglijst, won teamgoud op het EK in Aken afgelopen jaar én pakte individueel een bronzen medaille. “Zijn absolute topinstelling heeft het allergrootste verschil gemaakt. Al moet het uit zijn tenen komen, Johnson doet het voor je”, zegt ruiter Hans Peter Minderhoud over zijn topper. “Als hij binnenkomt, zie je dat mensen rechtop gaan zitten. Dan is hij echt de koning!”

Door de fenomenale prestaties van Johnson in Aken, zou je bijna de bronzen teammedaille van de Wereldruiterspelen in Caen vergeten. En de overwinningen in de Grand Prix en Grand Prix Spécial in Treffen, en de tweede plaatsen in de Grand Prix en Grand Prix Kür in Rotterdam, et cetera.

Johnson lijkt als fokhengst steeds meer in de voetsporen van zijn vader Jazz en grootvader Flemmingh te gaan treden. Jazz presteerde zelf al op het hoogste niveau en stond jarenlang bovenaan de WBFSH-ranking voor dressuurhengsten, terwijl Flemmingh met nakomelingen als Krack C en Lingh ook zijn stempel heeft gedrukt. De nakomelingen van Johnson komen keer op keer bovendrijven, zijn Westfaals goedgekeurde zoon Meggle’s Boston (Hendrik Lochthowe) loopt al Grand Prix, terwijl Bretton Woods (Matthias Alexander Rath) en Boston STH (Denise Nekeman) daar dicht tegenaan zitten. Ook op de keuringen doen Johnsons nakomelingen het fantastisch.

Jazz Cocktail Purioso
Ulissa
Charmante Ulster
Warmante
Roxane Flemmingh Lacapo
Texas
Catharin Sultan
Wareina
Gekeurde hengst

Gekeurd voor DWB DWB , KWPN KWPN , Oldenburg Oldenburg , Hannover Hannover , SWB SWB , Rheinland Rheinland , Selle Français Selle Français

Dekgeld 200 € + 1550 € bij dracht op 1/10/21

Sperma vers

Foto's