Bestel sperma

Herald III

Zijn vader Heraldik xx is veruit de best fokkende volbloed hengst in de moderne sportpaardenfokkerij geweest van de laatste 25 jaar. In het springen gaf hij meerdere Grand Prix springpaarden zoals Herald III en Hoyo de Monterey maar ook in de dressuur zoals het Grand Prix dressuurpaard H-Ekwador. Heraldik xx staat op de derde plaats in de WBFSH ranking lijst als vader van eventers, enkele nakomelingen zijn: FRH Butts Avedon, Halunke FBW, Hamilton, Hans Damp etc.
Verder vinden we in Heralds afstamming ook nog de top volbloed hengsten: Ladykiller xx, Manometer xx, Cottage Son xx, Ramzes x en Anblick xx.

Ook de moederlijn is sterk. Herald III zijn moeder Alassia bracht ook Coolman, die Grand Prix en wereldbekerwedstrijden sprong onder Pius Schwizer, en het internationale springpaard Merlin. Grootmoeder Sasskia bracht het Grand Prix paard Falke van Gerhard Wiltfang. Verder uit deze stam 4294 komen: Larimar, Carlot, Elastic Dream etc.

Herald III: 72,27% volbloed, prestaties op het hoogste niveau.

Herald III was op hoog niveau zeer succesvol met verschillende ruiters als Pilar Lucrecia Cordon Muro, Markus Beerbaum, Erik Lamaze en Meredith Michaels-Beerbaum. Herald III behaalde o.a. de volgende plaatsingen: 1e Nations Cup Barcelona, 1e GP Vejer de la Frontera, 1e GP Saint Lo, 3e Nations Cup Rome, 4e Nations Cup Lummen, 4e GP Mechelen, 5e Nations Cup La Baule, 7e GP Gijon, 7e Nations Cup Madrid etc.

Herald III is een aanwinst voor de fokkerij. We willen allemaal graag meer volbloed, maar een passende volbloed voor de huidige fokkerij is zeer moeilijk te vinden, dus is Herald III de kans om veel bloed in te brengen. Dat gecombineerd met zijn prestaties en die van zijn familie maakt Herald III de ideale hengst. De eerste veulens van Herald III in Nederland voldoen dan ook aan onze verwachtingen, ze vertonen ras, bloed en uitstraling.

Herald III heeft meer dan 8 jaar met succes op hoog niveau in de sport gepresteerd. Na het beëindigen van zijn succesvolle carrière op 15-jarige leeftijd voldoet de hengst niet aan de PROK eisen van het KWPN.

Heraldik xx Caramel xx Wiesenklee xx
Cranora xx
Heraldika xx Cale xx
Helga xx
Alassia Lorenz Ladykiller
Babusa
Sasskia Midas
Jacky
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Holstein Holstein , Selle Français Selle Français

Dekgeld € 350 + € 850 bij dracht op 1/10/21 met levend veulengarantie

Sperma diepvries

Foto's
Video's