Bestel sperma

Embryo Conquistador x Nasia van het Gravenhof

Conquistador, ex. Bush vd Heffinck, is het bewezen resultaat van de kruising tussen Clinton en Heartbreaker met het bloed van Ramiro, zoals Cornet Obolensky. Hij is de volle broer van Utrillo van de Heffinck.
Conquistador werd in 2010 goedgekeurd voor de dekdienst. Hij behoorde al tot de groep BWP Elite hengsten, maar wordt begin 2019 benoemd tot BWP ambassadeur. Conquistador zijn producten zijn uitzonderlijk. Ondanks zijn beperkt aantal nakomelingen had Conquistador in Australïe een 20-tal producten waarvan 11 winnaar zijn in CSI! Onder hen: Oaks Redwood, Yandoo Oaks Constellation, Bellini Star, Conquest, Chumbawumba, Goya, Conquista, Cajun, Conan, Clovelly, Jitterburg, ….Hij is de enige hengst ter wereld met 2 producten in de top 30 van de Wereldruiterspelen in Tryon.

Langs moederszijde zien we de combinatie Nabab de Reve x Fier de Lui. Nasia is de moeder van Hello Sanctos (ex. Sanctos van het Gravenhof). Met Scott Brash greep Hello Sanctos als eerste paard in de geschiedenis de Rolex Grand Slam door achtereenvolgens de grote prijzen van Genève, Aken en Calgary te winnen. Daarnaast zien we ook Galliano van het Gravenhof en Hivaro van het Gravenhof, respectievelijk actief op 1m40 en 1m30 niveau.

 

Conquistador Clinton Corrado I
Urte
Quintana van den Bosrand Heartbreaker
Fatima van de Heffinck
Nasia van het Gravenhof Nabab de Reve Quidam de Revel
Melodie en Fa
Balin D83 Fier de Lui
Nalinne