Bestel sperma

Embryo Conquistador x Madonna van Klapscheut

Conquistador, ex. Bush vd Heffinck, is het bewezen resultaat van de kruising tussen Clinton en Heartbreaker met het bloed van Ramiro, zoals Cornet Obolensky. Hij is de volle broer van Utrillo van de Heffinck.
Conquistador werd in 2010 goedgekeurd voor de dekdienst. Hij behoorde al tot de groep BWP Elite hengsten, maar wordt begin 2019 benoemd tot BWP ambassadeur. Conquistador zijn producten zijn uitzonderlijk. Ondanks zijn beperkt aantal nakomelingen had Conquistador in Australïe een 20-tal producten waarvan 11 winnaar zijn in CSI! Onder hen: Oaks Redwood, Yandoo Oaks Constellation, Bellini Star, Conquest, Chumbawumba, Goya, Conquista, Cajun, Conan, Clovelly, Jitterburg, ….Hij is de enige hengst ter wereld met 2 producten in de top 30 van de Wereldruiterspelen in Tryon.

Langs moederszijde zien we de combinatie Nabab de Reve x Heartbreaker. Madonna maakt deel uit van een zeer succesvolle familie. Haar moeder Uriana Van Klapscheut sprong succesvol op 1.45 niveau met Gilbert De Roock en Nina Fagerstrom. Uriana's bekendste dochter Coriana Van Klapscheut (Darco) is Madonna's halfzus, zij was Eric Lamaze's nummer één paard op het hoogste niveau. Coriana was WBFSH nummer 20 in 2011.

 

Conquistador Clinton Corrado I
Urte
Quintana van den Bosrand Heartbreaker
Fatima van de Heffinck
Madonna van Klapscheut Nabab de Reve Quidam de Revel
Melodie en Fa
Urania van Klapscheut Heartbreaker
Elandra