Bestel sperma

Dutch Capitol

Dutch Capitol stamt af van de wereldberoemde springpaardenleverancier Capitol I en de merrie Z-Rebella, een dochter van Rebel I Z (Ramiro Z x Almé Z x Heureka Z) uit de Holsteiner prestatiestam 429.
Rebella sprong zelf succesvol op internationaal niveau met Leon Thijssen. Grootmoeder H-Lorenza (Ladykiller xx) is niemand minder dan een volle zus van de invloedrijke Holsteiner stempelhengst Lorenz. Deze Ladykiller-zoon produceerde een groot aantal internationale springpaarden waarvan Everest Oyster, The Girl next door, Wiebe P en Limerick W de meest bekende zijn.  

DUTCH CAPITOL: Internationaal springpaard
VADER CAPITOL I: Stempelhengst wereldwijd
MOEDER Z-REBELLA: Internationaal springen
MOEDER's VADER REBEL Z: Internationaal springen
Volle broer van Ratina Z
GROOTMOEDER H-LORENZA: Volle zus van sportvererver Lorenz
Volle zus overovergrootmoeder Numero Uno
Moe
der van meerdere paarden die 1.50m sprongen
Holsteiner stam 429

  

Dutch Capitol werd op driejarige leeftijd goedgekeurd door Studbook Zangersheide. Op vijfjarige leeftijd nam Dutch Capitol deel aan het WK voor jonge paarden in Lanaken. Vervolgens won Dutch Capitol op zevenjarige leeftijd een reeks wedstrijden op 1.40m niveau en behoorde daarmee tot de meest succesvolle springpaarden van zijn generatie. Vanaf zijn achtste jaar sprong Dutch Capitol op internationaal niveau met niet minder dan drie verschillende ruiters. Op zijn indrukwekkende palmares zien we onder meer plaatsingen op het NK in Hoofddorp, het EK voor Young Riders te Lissabon en op het CHIO in
Den Bosch, Leeuwarden en Neustadt. Ook won Dutch Capitol het puissancespringen in Malmö met een hoogte van maar liefst 2.15m. 
Tot en met het jaar 2000 werden 53 nakomelingen van Dutch Capitol ingeschreven. Maar liefst 25% van deze groep nakomelingen behaalde resultaten in de nationale en internationale springsport. Met dit ongekend hoge percentage behoort Dutch Capitol tot de best verervende zonen van Capitol I binnen de Europese springpaardenfokkerij. 
De meest bekende producten van Dutch Capitol zijn de internationals Del Destino van Kim Farlinger (reservekampioen Canada en genomineerd voor de WEG van Aken - nr. 135 op WBFSH-Ranking in 2005), Dargita Z met Maikel van der Vleuten (brons, 7-jarige WK Lanaken - nr. 642 op WBFSH-Ranking 2007), Diablo (nr. 663 - 2010), Dahlia Z (nr. 819 - 2012), Dancing Queen Z van Sabastian Barrientos (teamgoud, Zuid Amerikaanse kampioenschappen Young Riders).
Enkele recente resulaten:
Deuly Z won in oktober 2013 de wereldbeker van Sao Paulo; 
Dahlia Z was in 2012 4de in de Derby van CSIO 4* Lummen, 2de in de Derby van CSIO 5* La Baule en 4de in de Derby van CSI 5* Falsterbo;
Dodo 53 was in januari 2014 8ste in de GP van Oliva (1m45);
Carola won in 2012 de finale van de Sunshine Tour voor 5-jarigen en was in 2013 4de in de finale in Valkenswaard;
Drag Du Buisson Z was in 2013 16 maal foutloos op 16 deelnames in de "Cycle Classique 5-ans" in Frankrijk en was bijgevolg ook geselecteerd voor de finale in Fontainebleau.   
En zoveel meer ....
Capitol I Capitano Corporal
Retina
Folia Maximus
Vase
Z-Rebella Rebel Z Ramiro Z
Argentina Z
H-Lorenza Ladykiller xx
Babusa
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Holstein Holstein , Zangersheide Zangersheide

Dekgeld € 300 + € 300 bij dracht op 1/10/18 met veulengarantie

Sperma diepvries

Foto's