Bestel sperma

Conquistador

Conquistador, ex. Bush vd Heffinck, is het bewezen resultaat van de kruising tussen Clinton en Heartbreaker met het bloed van Ramiro, zoals Cornet Obolensky. Hij is de volle broer van Utrillo van de Heffinck.

Conquistador werd in 2010 goedgekeurd voor de dekdienst. Hij behoorde al tot de groep BWP Elite hengsten, maar werd begin 2019 benoemd tot BWP ambassadeur.

Hij begon op 7-jarige leeftijd onder het zadel van Chris Chugg in Australië.  Hij klasseerde zich in verschillende internationale GP’s tot op 1m60 niveau, waaronder  een 5e plaats  in de GP CSI-W van Melbourne. Na zijn vertrek naar de VS in 2009 klasseerde hij zich meermaals op CSI5* niveau. Hij was  2e  in de GP van Las Vegas, 3e in de Sacramento GP, 3e in Surfside Del Mar, 4e in CSI3* Lummen België en 7e  in CSI5* Spruce Meadows.

Conquistador past op veel merries. Hij vererft een zeer goed ruggebruik en geeft voldoende bloed. Zijn nakomelingen zijn aangenaam in omgang en hebben een elegant hoofd.

Conquistadors nakomelingen zijn uitzonderlijk. Ondanks zijn beperkt aantal nakomelingen had Conquistador in Australië een 20-tal producten waarvan 11 winnaar zijn in CSI!

Hij is de enige hengst ter wereld met 2 nakomelingen in de top 30 van de Wereldruiterspelen in Tryon.

Nakomelingen
Oaks Redwood - 1m65
Yandoo Oaks Constellation - 1m65
Ce Cajun - 1m60
Oaks Kosmo - 1m60
Celso - 1m60
Yalambi's Bellini Star - 1m60

Clinton Corrado I Cor de la Bryere
Soleil
Urte Masetto
Ohra
Quintana van den Bosrand Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Fatima van de Heffinck Randel Z
J'aime van de Heffinck
Gekeurde hengst

Gekeurd voor BWP BWP , Selle Français Selle Français

Dekgeld € 350 reservatie + € 1000 bij dracht op 1/10/23 met levend veulengarantie

Sperma diepvries

Foto's
Video's