Bestel sperma

Carrera

Carrera is zeer opvallend en interessant gefokt uit een combinatie van twee Olympiade hengsten. Zijn vader Cardento die met ruiter Peter Eriksson maar liefst driemaal een zilveren medaille won, op de Olympische Spelen, het EK en het WK. Ook in de fokkerij drukt hij zijn stempel met internationaal presterende nakomelingen als Nice Stephanie, Glory Days, Cyklon etc. Grootvader Baloubet du Rouet was, met Rodrigo Pessoa, Olympisch Kampioen en won maar liefst driemaal de Wereldbekerfinale. Hij won meerdere Grand Prix en wereldbeker kwalificaties en is vader van o.a. VDL Bubalu, Palloubet en Chaman. Daarna vinden we Nurzeus, de hengst die veel goede springpaarden bracht als o.a. Midnight Madness, Zippo, Ennio etc.
De moeder van Carrera springt internationaal 1.45m en is de halfzus van de beroemde internationale springhengst Tinka’s Boy, die onder Markus Fuchs vele Grand Prix en wereldbekerwedstrijden won, waaronder ook de finale. Tinka’s Boy is vader van top springpaarden zoals Tinka’s Serenade die deelnam aan de Olympische Spelen in Londen en o.a. winnaar was van de finale van de Rolex Top 10 in Parijs. Op concours toont Carrera veel kwaliteit, hij springt met veel vermogen, heeft een goede instelling en is super voorzichtig. Onder James Billington heeft hij zijn eerste internationale ervaringen opgedaan en was 7e bij de 6- en 7-jarigen tijdens CSI Twente. In het Fries kampioenschap klasse Z was hij 3e en er was een 3e plaats in de finale van de klasse Z tijdens Indoor Veendam. Carrera springt nu op 1.40m niveau. Zijn eerste nakomelingen lijken moderne springpaarden te worden. Ze hebben maat, lengte en bloed en hebben drie goede gangen. Onze verwachtingen zijn hooggespannen.
Carrera voldoet aan de KWPN eisen voor röntgenfoto’s en cornage.