Bestel sperma

Canabis Z

De fantastisch gemodelleerde Canabis Z startte zijn sport- en fokkerijcarrière op Stoeterij Zangersheide. Vervolgens sprong Canabis Z maar liefst zes seizoenen op internationaal niveau, vooral onder het zadel van Spanjaard Manuel Fernandez Saro. Canabis Z was succesvol op vele vier- en vijfsterren concoursen en won onder meer de Grote Prijs van Vejer de la Frontera.

Canabis Z is een zoon van de legendarische Holsteiner topvererver Contender, die nog altijd zijn stempel drukt op de springpaardenfokkerij. De genen van de waardevolle Silvester en stempelhengst Cor de la Bryere versterken Canabis’ pedigree. Canabis Z komt voort uit de sterke, wijdvertakte Holsteiner stam 990.

Uit zijn eerste jaargangen springen meerdere nakomelingen van Canabis Z succesvol op het allerhoogste niveau, waarvan toppers als de Olympische merrie Cadjanine Z (Gregory Wathelet en tegenwoordig Rodrigo Pessoa), de EK Herning-deelnemer Carolus Z (Henri Kovács, Cian O’Connor en tegenwoordig Bernardo Alves) en Wereldbekerwinnaar Carrabis Z (Richie Moloney) de bekendste zijn. Canabis Z’s nakomelingen vallen – net als hij zelf – op door uitstekende reflexen, techniek, instelling en een fantastisch exterieur.

 

 

Contender Calypso II Cor de la Bryere
Tabelle
Gofine Ramiro
Cita
Eileen III Silvester Silbersee
Hallig
Albana Cor de la Bryere
Palestine
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Zangersheide Zangersheide , KWPN KWPN , Hannover Hannover , Oldenburg Oldenburg , Holstein Holstein , Selle Français Selle Français

Dekgeld 200 € + 800 € bij dracht op 1/10/22

Sperma diepvries

Foto's