Bestel sperma

Calvaro Z

Calvaro is een zoon van de springpaarden vererven Caletto I. Zijn moeder Deka (v. Consul) heeft geschiedenis geschreven als moeder van vijf goedgekeurde zonen. Caletto I was een van de meest succesvolle springhengsten van Holstein, onder Michael Rupping. Zij wonnen o.a. de bronzen medaille bij de Wereldkampioenschappen in 1982 in Dublin. Bij het beeindigen van zijn carriere had Caletto I een levens winsom van 100.000,00 DM, meer dan een Duitse hengst ooit had behaald tot dan toe. Calvaor’s moeder Rixa is een dochter van de ambassadeur van het Holsteiner verband, Capitol I. Capitol I staat eerste op de world breeding ranking dankzij de fantastische prestaties van zijn kinderen, Carthago Z., Cento, Cassini I, Capriol, Cumano etc. etc. Verder in de moederlijn van Calvaro vinden we de invloedrijke hengst Fantus (v. Farnese) en een mooie Hannoveraanse merrielijn die het bloed voert van de stempelhengsten Sesam II en Goldfish II.
 
Calvaro zelf heeft een imposante lijst met eigen prestaties. In 1997 was Calvaro Nederlands kampioen met Jos Lansink en in datzelfde jaar won hij de Zilveren Medaille bij de Europese Kampioenschappen!. In 1998 vervolgde hij zijn fantastische carriere en werd hij 9e bij de World Equestrian Games in Rome, 2e in de Grote Prijs van Monterrey, 2e in de Pulsar Crown en 2e in de German Classics. In 1999 was Calvaro 2e in de Grote Prijs van Engeland met Withaker en in 2000 behaalden zij een geweldige 0 en 4 ronde bij de landenwedstrijd van de Olympische Spelen in Sydney.


Caletto I Cor de la Bruyere Rantzau xx
Quenotte
Deka Consul
Oekonomie
Rixa Capitol I Capitano
Folia
Felicitas Fantus
Zermola
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Zangersheide Zangersheide , Oldenburg Oldenburg , Selle Français Selle Français , Rheinland Rheinland , KWPN KWPN , Hannover Hannover

Dekgeld 1000 € per rietje

Sperma diepvries