Bestel sperma

By Cera d'Ick

STAKKATO
is één van de beroemdste hengsten in Duitsland omdat zijn productie zo regelmatig is. Winnaar van het Bundeschampionat op 6-jarige leeftijd, werd hij vervolgens beroemd op de internationale scène onder het zadel van E. BITTER. Gekozen tot "Hengst van het Jaar" door de Hannoveraner, staat hij aan de basis van de zeer goede :
- SOLID GOLD Z, een zeer goed presterende hengst met C. AHLMANN, winnaar van de wereldbeker GP in Abu Dhabi
- STALANDO 2, winnaar in CSI 5* met M. FUCHS
- SCARLETT DU SART Z, goed presterende hengst met D. KENNY
- FILOU DE MUZE, goede winnaar in CSI 5* met L. LE JEUNE VIZZINI
- SPARTACUS TN, presterende hengst, winnaar van de wereldbeker GP in Oslo met M. KUTSCHER

FEIN CERA
Olympisch Kampioen in Athene, bronzen medaille op de JEM in Jerez en meervoudig winnares in de GP 5* met P. WYLDE, deze ongelooflijke merrie, elegant en niettemin krachtig, heeft haar stempel gedrukt op vele mensen die gepassioneerd zijn door de paardensport! Onder het zadel van de Amerikaan, beklom ze de meest betwiste podiums ter wereld: Brussel, 's-Hertogenbosch, Aken, Genève... Ze nam ook met brio deel aan verschillende wereldbekerfinales. Zij heeft ook voortgebracht:
- KLEINE CERA, moeder van ORNELLAIA, zeer goede internationale winnares, in het bijzonder winnaar van de jacht op de Olympische Spelen van Rio; ZERA 33, winnaar van de Derby van Hamburg, zelf moeder van CASTLEFIELD DREAM, geplaatst in GP 1,50m in de USA; PRETTY CERA, moeder van ECHO OF LIGHT, CSI 5* met J. WHITAKER, CONSUL, geplaatst in GP 3*, en CHARDONNAY 111, CSI 2*
- FEINEST, geklasseerd in CSI 2* met J. F. MEYER

CERA
heeft ook haar tijd gemarkeerd door haar snelheid en haar efficiëntie in het parcours. Een zeer goede winnares met P. DARRAGH, ze heeft vele CSI 5* proeven gewonnen, waaronder de Grote Prijzen van Sevilla, Barcelona en Brussel. Deze uitzonderlijke merrie was eigendom van Prinses Haya van Jordanië en stelde de Ier in staat om in zijn tijd bij de snelste ruiters ter wereld te horen. Helaas is FEIN CERA haar enige product.

Door een blessure op 3-jarige leeftijd, heeft BY CERA nooit de wedstrijdterreinen kunnen bereiken waartoe hij was beloofd.

Hoewel nog in de kinderschoenen, zijn zijn nakomelingen indrukwekkend consistent en maakt hij altijd naam op het showterrein of op veilingen. Onder zijn beste nakomelingen:
- FALLING IN LOVE DK, ISO 143, Kampioen van de 6-jarige CIR in Pompadour vervolgens finalist in Fontainebleau en 5e van de Indoor Finale
- FUNNY GIRL DK, ISO 140, "Uitmuntend" 7e van het Franse Kampioenschap op 5-jarige leeftijd, finaliste op 6-jarige leeftijd, ze nam vervolgens deel aan de Wereldkampioenschappen in Lanaken, 5e van de zeer betwiste kleine finale
- PIKACHU VAN'T RUYTERSHOF, was een sensatie bij de Wereldkampioenschappen voor 6-jarigen in Lanaken
- BRAZILIA DK Z en BEST IN TIME D'ICK, beide succesvol in CSI YH onder Spaans zadel
- GRANDE DAME DK, ISO 135, "Elite" door 3e te worden van het Frans Kampioenschap voor 5-jarigen na een seizoen waarin ze 11 foutloze rondes op 12 neerzette en een 6e plaats op de CIR van Pompadour
- GIRL POWER DK, ISO 132, Vice-Kampioen van Frankrijk van de 4 jaar, ongelooflijk van regelmatigheid op haar seizoenen van 4 en 5 jaar, ze had slechts 1 balk in 27 concours!
- FEIN CERA DK, ISO 131, 6 jaar oude Klassieker met T. ROUSSEAU, winnaar op Haras du Pin

BY CERA is een veelzijdige hengst. Hij brengt een goed frame, een mooie bovenlijn en een krachtige achterhand over op zijn veulens. Zijn nakomelingen hebben ook een zeer goed gangwerk, ruim en evenwichtig. Hij is bijzonder geschikt voor merries die bouw en vermogen missen of die hun motoriek en evenwicht wensen te verbeteren. Hij brengt ook bloed, energie en een goed respect voor de hindernissen.

Stakkato Spartan Servus
Gottilde
Pia Pygmalion
Goldfeder
Fein Cera Landadel Landgraf I
Novella
Cera Cor de la Bryere
Mandalayn
Gekeurde hengst

Gekeurd voor AES AES , Zangersheide Zangersheide , Selle Français Selle Français

Dekgeld € 350 reservatie + € 1100 bij dracht op 1/10/22 + levend veulengarantie

Sperma vers diepvries

Foto's
Video's