Bestel sperma

Alicante

Jérome Guery liet met de KWPN-goedgekeurde hengst Alicante (v.Casall) net als gister in de warming-up proef alle hengsten achter zich in de FEI Sires of the World. Een prachtige zege met vele enthousiaste fokkers op de tribunes.

De door Ronald Nowee gefokte Alicante (Casall uit Texas M v.Indoctro) toonde veel inzet, vermogen en snelle reflexen in het technische 1.50m-parcours in de hoofdring in Lanaken. In relatief korte tijd heeft hij zich ontwikkeld tot één van de toppaarden van Jérôme Guery, die zelf groot fan van de hengst is. “Ik heb al mijn merries, dat zijn er vier, van Alicante laten dekken. Het is een fantastisch sportpaard en ook als hengst heb ik daarom grote verwachtingen van hem. Hier in Lanaken heb ik ook een goede nakomeling van hem zien springen, die mag zondag meedoen in de finale van de zesjarigen”, vertelde Guery, daarmee doelend op Faldo van Vicky van de Poel. “Gister sprong Alicante al geweldig en ik wilde maar wat graag dat resultaat herhalen. Het is goed dat hij zich voor het oog van zoveel fokkers in the picture springt. En volgens mij is dat helemaal gelukt vandaag!”

Komende week zal Alicante in actie komen in Barcelona, waar Guery hem wil starten in de Grand Prix en zijn andere paard Grand Cru in de Nations Cup zal rijden. “Deze zomer debuteerde Alicante in Aken in de Nations Cup en dat pakte hij ook goed op. De eerste ronde sprong hij geweldig, toen kregen we één pechfoutje. De tweede ronde was hij wat onder de indruk van het kunstlicht maar al met al was het een goed debuut. Alicante is veel sensibeler dan de meeste mensen denken en daardoor merkte ik gelijk zijn reactie op de veranderde omstandigheden vanwege het licht in Aken. Ik verwacht nog mooie dingen met hem te beleven”, aldus de Belgische ruiter.

Casall Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall I
Maltia
Texas M Indoctro Capitol I
Vanessa VII
U-Laester Lagos
Monoline
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , Selle Français Selle Français

Dekgeld € 250 + € 1250 bij dracht op 1/10/18

Sperma diepvries

Foto's
Video's