Rio 2016
Rio 2016
2016-08-20 09:30:32
Met Keros naar hengstenshow VDL-Stud
Met Keros naar hengstenshow VDL-Stud
2017-03-10 19:17:02
Show all

Hengstenshow Zilveren Spoor Moorsele 25 maart 2017

Iedereen is welkom!

Door de jarenlange goede samenwerking kunnen Keros, GFE en VDL de wereldtop van hengsten en enkele beloftevolle, aankomende sterren (tophengsten en topverervers) aan u voorstellen. De jonge hengsten worden voorgesteld in een springclinic. Onze hengstenshow vindt plaats op 25 maart 2017 in het Zilveren Spoor in Moorsele.

U kunt de wereldkampioen en zilveren Olympisch medaillewinnaar Bubalu en Contendro I, de huidige nummer 1 van de WBFSH Eventing Ranking (en ook nr. 21 op de WBFSH Jumping Ranking) bewonderen. Bovendien worden ook de nummers 2 en 3 van de KWPN fokwaardeschattinglijst (respectievelijk Untouchable en Arezzo) voorgesteld. Andere voorgestelde hengsten zijn o.a. Catoki, Doré van ’t Zorgvliet, Gemini, Herald, Lauterbach,  Vleut, Zapatero …

De voorgestelde hengsten zijn door hun kwaliteiten zeer geschikt om een meerwaarde te bieden aan de Belgische en Franse fokkerij. Het is ook daarom dat wij de  handen in elkaar hebben geslagen en samen een grote hengstenshow voor België en Noord-Frankrijk organiseren.

Door de unieke ligging van Keros kunt u als fokker dagelijks over vers sperma beschikken van hengsten zowel uit België, Duitsland, Frankrijk als Nederland. Het belang van de internationalisering van de fokkerij werd recent aangetoond door de Olympische Kampioen van Rio 2016, Big Star. Hij werd bij Keros verwekt uit een Nederlandse merrie met een Franse hengst.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid!

Iedereen is van harte welkom, maar onder de ingeschreven aanwezigen wordt een gratis dek van Untouchable, Vleut en Nabbuco verloot. Inschrijven kan via info@keros.be.

Praktische gegevens:

Wanneer:        Zaterdag 25 maart 2017 vanaf 14u30

Waar:              Zilveren Spoor te Moorsele