Commander semence

I'm Special de Muze

I’m Special de Muze is uniek op alle fronten. Ten eerste zijn afstamming: vader Emerald won onder Harrie Smolders onder meer de Wereldbeker van Washington 2015, de Nations Cup van Falsterbo 2015, de Nations Cup van Aken en Gijon 2013 en stond in vele vijfsterren Grote Prijzen vooraan. In de fokkerij maakt de Diamant de Semilly x Carthago-zoon het ook al meer dan waar; zijn oudste nakomelingen springen al op 1,45m-niveau. I’m Special de Muze’s moeder Walnut de Muze won onder Harrie Smolders overal ter wereld Grote Prijzen en landenwedstrijden, zoals in Madrid, Dublin, Doha, Wellington, Mechelen en Calgary. Grootmoeder Querly Chin sprong onder Christophe Barbeau de Wereldbekerfinale in Milaan en was reserve voor de Olympische Spelen in Athene. Vervolgens groeide zij uit tot een van dé stammoeders van België.


In de hengstencompetitie werd I'm Special de Muze succesvol uitgebracht door Kurt De Clercq. Sinds 2014 verhuisde hij naar de stallen van mede-eigenaar Team Nijhof en zet hij zijn sportieve carrière verder onder Zoi Snels.
 
Ruiter Zoï Snels bevestigt de grote kwaliteiten van I’m Special. “Voor mij heeft hij op alle fronten een 100% score: hij is top voorzichtig, heeft vermogen, is super te rijden en heeft een super instelling. Als het zo blijft gaan, is dat een paard voor de toekomst!” I’m Special de Muze sprong in 2013 alle zes rondes van de Belgische Pavo Competitie foutloos, in 2015 won hij de GMB-competitie voor zes- en zevenjarigen in Drachten en in datzelfde jaar won hij het Hengstenspringen op Indoor Brabant.
Emerald van 't Ruytershof Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Carthina Z Carthago
Tanagra 'S' van het Darohof
Exquis Walnut de Muze Nabab de Reve Quidam de Revel
Melodie en Fa
Qerly Chin Chin Chin
Kerly
Étalon approuvé

Approuvé pour BWP BWP , Oldenburg Oldenburg , KWPN KWPN , Selle Français Selle Français , Hannover Hannover

Conditions de monte 200 € + 1050 € bij dracht op 1/10/22

Disponible en frais

Photos
Vidéos