Commander semence

Grand Slam

De verrichtingstopper Grand Slam heeft een droompedigree met louter stempelhengsten. Vader Cardento nam deel aan WK, EK en Olympische Spelen en staat in de top 10 van de wereldranglijst voor springpaardenverervers met nakomelingen als Nice Stephanie en Cafino. Grootvader Heartbreaker behoort eveneens tot de top van springpaardenverervers en als derde hengst in de afstamming zien we Mr. Blue, zelf succesvol op het allerhoogste niveau en vader van topspringpaarden als Simon en Zirocco Blue. Als vierde en vijfde in de rij zien we de ‘Hengst van de Eeuw’ Nimmerdor en de prestatie verervende volbloedhengst Erdball xx. Zij zijn verantwoordelijk voor vele sport en fokpaarden zoals Apollo, Just Malone, Goldenbridge, Heartbreaker, Ahorn etc.

Moeder Wonder A.S. bracht ook de goedgekeurde hengst Dallas VDL, internationaal succesvol onder Jur Vrieling op 1.45m niveau. Overgrootmoeder is de preferente prestatiemerrie Bonnette, zij bracht het Grand Prix springpaard Annette en nog een 1.35m springpaard. Bonnette is een volle zus van het internationale springpaard Drummer.

Grand Slam is een complete hengst met een topinstelling en valt op met zijn techniek, reflexen en vermogen. Grand Slam behaalde met een totaal van 90 punten de hoogste score ooit behaald in een verrichtingsonderzoek en werd overtuigend kampioen. Voor de springonderdelen techniek en reflexen kreeg Grand Slam een 9½ en voor de springonderdelen vermogen, rijdbaarheid & instelling en aanleg als springpaard kreeg hij een 9. Voor de galop en voor de houding & balans kreeg hij een 8. In de hengstencompetitie springt Grand Slam constant en met een goede techniek. Hij sprong alle competitierondes, in Ermelo, De Peelbergen en Zuidbroek, foutloos rond.

Grand Slam fokt aansprekende veulens met een goed type en goede bewegingen. Ze galopperen met veel balans, kracht en ruimte. Liber T werd 4e in de finale van het Nationaal veulenkampioenschap. Vier nakomelingen werden geselecteerd voor de finale van het veulenkampioenschap van de CK Friesland: Legend SMH werd 2e, Liber T 4e, Lotteminka 9e en Lannamieka VDL 12e.

Op de CK Overijssel werd Legend VDP 3e in de finale van het veulenkampioenschap. Dochter Kiverna werd gehuldigd als kampioen van de CK Zeeland 2015.

Springindex KWPN: 161.

Grand Slam: absolute verrichtingskampioen en compleet in alles.

Cardento Capitol I Capitano
Fiola
B-Estelle Lord
Restelle
Wonder A.S. Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Sonette Mr. Blue
Bonnette
Étalon approuvé

Approuvé pour KWPN KWPN , UNIRE UNIRE

Conditions de monte € 300 + € 950 bij dracht op 1/10/22

Disponible en frais

Photos