Order sperm

Conquistador

Conquistador, ex. Bush vd Heffinck, is het bewezen resultaat van de kruising tussen Clinton en Heartbreaker met het bloed van Ramiro, zoals Cornet Obolensky. Hij is de volle broer van Utrillo van de Heffinck.

Conquistador werd in 2010 goedgekeurd voor de dekdienst. Hij behoorde al tot de groep BWP Elite hengsten, maar wordt begin 2019 benoemd tot BWP ambassadeur.

Conquistador is gekeurd voor: BWP, SF, AWHA

Conquistador begon op 7-jarige leeftijd met Chris Chugg in Australië.  Hij klasseerde zich in verschillende internationale GP’s tot op het 1m60 niveau, waaronder  een 5e plaats  in de GP CSI-W van Melbourne. Na zijn vertrek naar de VS in 2009 klasseerde hij zich meermaals op CSI5* niveau.  Hij was  2e  in de GP van Las Vegas, 3e in de Sacramento GP, 3e in Surfside Del Mar, 4e in CSI3* Lummen België en 7e  in CSI5* Spruce Meadows.

Conquistador past op vele merries. Hij vererft een zeer goed ruggebruik en geeft voldoende bloed. Zijn nakomelingen zijn aangenaam in omgang en hebben een elegant hoofd.
 

Conquistador zijn producten zijn uitzonderlijk. Ondanks zijn beperkt aantal nakomelingen had Conquistador in Australïe een 20-tal producten waarvan 11 winnaar zijn in CSI! Onder hen: Oaks Redwood, Yandoo Oaks Constellation, Bellini Star, Conquest, Chumbawumba, Goya, Conquista, Cajun, Conan, Clovelly, Jitterburg, ….

Conquistador is de enige hengst ter wereld met 2 producten in de top 30 van de Wereldruiterspelen in Tryon.

Clinton Corrado I Cor de la Bryere
Soleil
Urte Masetto
Ohra
Quintana van den Bosrand Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Fatima van de Heffinck Randel Z
J'aime van de Heffinck
Certified stallion

Approved for BWP BWP , Selle Français Selle Français

Stud fee 200 € (inseminatie bij KEROS) of 350 € reservatie + 1000 € bij dracht op 1/10/19 met levend veulengarantie - beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag (de avond voordien bestellen)

Sperm fresh frozen

Pictures
Videos